Vanuit denkvermogen

INSPIRERENDE VAARDIGHEDEN

- vanuit ons 'denkvermogen' even kort toegelicht.

Mindfulness bij Praktijk Sawadi te Kruibeke

Mindfulness

Dankzij onze mindfulness-begeleiding leer je beter omgaan met stress, piekeren, burn-out of een depressie.


Vanuit mindfulness leer je zelf probleemoplossend te denken, en helpen we je op weg naar een betere levenskwaliteit.

Samen onderzoeken we welke drempels jouw potentieel in de weg staan, helpen we je om de weg vrij te maken naar jezelf en houden je in het ‘nu’. Zo ontstaan er minder conflicten tussen je gedrag en beleving en de wereld om je heen.

Met mindfulness halen we je uit je doe-modus en zetten je in de zijn-modus.

Leren beter communiceren bij Praktijk Sawadi

Communicatie

De driejarige opleiding tot psychognoom in combinatie met zelfstudie, hielp mij om meer inzicht te krijgen in de manier waarop hoogbegaafden - normale - gemiddelde begaafden naar de wereld kijken.


Ik leerde ook hoe ik bv. beeld- en taaldenkers kan verbinden met elkaar. Deze vorm van verbindende communicatie kan ik ook gaan toepassen in je werk- en leef relaties.


De vakkennis van de vier persoonlijkheidstypes vormt samen met deze nieuwe inzichten, een unieke werkwijze om feedback te 

geven over jouw manier van communiceren en handelen volgens je cognitief vermogen.


Vaak is er een verschil tussen hoe jij jezelf ziet en hoe anderen naar jou kijken. Op basis van deze informatie zoeken we samen naar een manier om je te helpen verbindend te communiceren met je omgeving.


Want als je weet welk effect jouw gedrag en communicatie hebben op anderen, kan je bewuster kiezen op welke manier je in een situatie handelt en anticipeert met je communicatie. Je hoeft niet te veranderen, je omgeving ook niet!

Psychognomie

Kleur en stijladvies - Imagostylist Anne Elisabeth Haentjens

Je wil inzicht in jezelf krijgen, je beter begrijpen? Of zoek je een manier om de ideeën die je hebt beter te uiten? Door het beste vanuit onze vakkennis  Psychognomie, Morfologie en Chinese gelaatkunde te verbinden, kunnen we je daarbij helpen.


Samen geeft het een integrale benadering van een persoon. Zo kunnen we je intellectuele, morele energetische, karakterologische en fysieke structuur bijna onmiddellijk herkennen. Oftewel: praktische mensenkennis.


We gaan samen met jou een persoonlijkheids- en gedragsprofiel op maken dat start vanuit vier fundamentele gedragstijlen volgens hoe je handelt en denkt: Doen - Durven - Drommen - Denken. Maar het is een utopie om zeven miljard mensen in deze vier 'hokjes' in te passen 😉

Ook gaan we onderzoeken welke kenmerken en eigenschappen een positieve en of negatieve invloed hebben gehad op jouw persoonlijke groei.


Zo leer je over jezelf:


Door wie of wat word je belemmerd in je ontwikkeling en hoe kan je dat aanpakken? We leren jou ook hoe je je valkuilen kan herkennen: Hoe zien anderen jou? Hoe zie jij jezelf? Word je voldoende gemotiveerd door jezelf en je (werk)omgeving? Werk jij efficiënt genoeg? Hoe kan - wil je dat verbeteren?


Via deze weg ontdek je nieuwe mogelijkheden, en creëer je keuzes, en helpen je om vastgeroeste patronen te ontdekken en daar verandering in te brengen, zonder dat je iets moet doen om jezelf te veranderen of te verbeteren