Kleuradvies

Work-shop Kleuranalyse

De natuurlijke ondertonen in je huid, haren en ogen geven bij het dragen van sommige kleuren een conflict. Dat kan ervoor zorgen dat je anders overkomt op je omgeving dan je zou willen.


Kleuradvies is dus ideaal voor wie op zoek is naar de juiste uitstraling.

Bij Sawadi zijn we ook gespecialiseerd in kleuranalyses bij donkere huidtypes.


Mensen in je omgeving zeggen je regelmatig dat je er down of ziek uitziet, terwijl je je kerngezond voelt. Of je hoort vaak dat je er ouder uitziet doordat je rimpels duidelijk te zien zijn omdat een verkeerde tint ze extra accentueert. Dan gaat kleuradvies voor meer harmonie zorgen tussen je natuurlijke kleuren en haar-, make-up- en kledingkleuren. Je zal meer complimenten krijgen, die je zelfvertrouwen een enorme boost zullen geven!


Ook winkelen en naar de kapper gaan wordt leuker, want je weet na deze sessie welke tinten wel of niet in harmonie zijn met je unieke natuurlijke kleur.


Bij Sawadi werken we volgens een 22-seizoenensysteem. Maar eigenlijk is het onmogelijk om zeven miljard mensen in te delen in 22 kleurtypen. Daarom kan het zijn dat we je niet omschrijven als een expliciet kleurtype, maar in een subtype: licht, donker, helder, gedempt, koel of warm. Zo krijg je uitgebreid en gepersonaliseerd kleuradvies.


Extra: we leren je hoe je je leven kan energetiseren met kleuren: Welke kleuren stimuleren je, welke kalmeren je? Welke kleur draag je best tijdens een presentatie op je werk? En welke kleur is geschikt tijdens een intiem diner?

Al die informatie komt ook in een persoonlijk kleuradvies-boek dat we voor jou maken. Je krijgt bij ons dus geen gestandaardiseerd kleuradvies, maar we helpen je als mens van vlees en bloed.

UNIEKE EN PERSOONLIJKE KLEURANALYSE

Starten doen we met een kleurenanalyse. We analyseren daarvoor de kleuren van je haar (bij mannen ook de baard), make-up, kleding en accessoires. Daarna gaan we aan de slag met de kleding die je hebt meegebracht. Je wordt uitgenodigd om kritisch naar jezelf te kijken en te observeren welke invloed deze kleuren op je hebben.


Het fundament van ons advies is een holistische visie: het doel van deze sessie is niet om je eigenheid te veranderen, maar wel om jezelf sterker en verder te ontwikkelen. Op basis van de resultaten en je persoonlijkheid maken we (optioneel) een individueel, mooi geïllustreerd werkboek. De laatste dag van je traject nemen we dat (optioneel) werkboek uitgebreid door en beantwoorden we alle vragen die je hebt. Twijfel je nog over kleuren? Wil je bijkomend advies? We helpen je graag.

Praktisch

  • Om de natuurlijke ondertoon van je huid en haar te kennen stop je best veertien dagen voor de afspraak met zonnebank of zelfbruiner.
  • Ook als je op vakantie bent geweest, wacht je best twee weken om een sessie kleuradvies te boeken.
  • Je brengt een twintigtal kledingstukken mee uit je bestaande garderobe. Kies voor een mix van boven- en onderkleding, schoenen en accessoires. 

Groei in jouw uitstraling

Een kleurenanalyse hoef je maar een keer in heel je leven te laten doen. De ondertoon van je huid, haren en ogen verandert niet, maar ze kunnen wel doffer worden door ouderdom. Dan schakel je over naar de zachtere kleuren uit je unieke kleurenpalet. Ben je op zoek naar een ideaal trouwkleed? Wil je een hele andere haarkleur of een nieuw kapsel? Dan ben je terug erg welkom. Want het is onze service dat je ten alle tijde opnieuw advies kan vragen.