Stijladvies

Work-shop Stijlanalyse

Wij helpen je bij de zoektocht naar jouw eigenheid en non-verbale communicatie. Via onze professionele werkmethodes ontdek je jouw gezichts- en figuurkenmerken.


Zijn die bekend, dan gaan we samen aan de slag: we accentueren de pluspunten van je figuur en leren je hoe je andere delen van je lichaam kan camoufleren – als je dat wil. We adviseren je ook bij de keuze van accessoires: Welk brilmontuur past bij je gezicht? Draag je best opvallende juwelen of net niet? En welke handtas kies je bij je outfit?

Misschien vroeg je bij de kapper al eens naar een kapsel uit een magazine, maar bleek dat achteraf toch niet zo mooi bij jou te staan. Ieder gezicht vraagt om een andere snit. We helpen je ontdekken welk kapsel ideaal is voor jou. En heb je een baard? Ook daarover kunnen we je adviseren.


Tijdens de sessie ‘Holistisch stijladvies’ leren we je anders naar jezelf te kijken en van je minder goede figuurkenmerken te houden. Want die maken jou nu juist zo uniek. Voor elk figuur bestaat er een kleedje, blouse, hemd, broek of kapsel. Je persoonlijke stijl heeft niets met de mode te maken, maar alles met de vorm van je gezicht, je figuur én je karakter. Je stijl drukt uit wie jij bent: klassiek, chique, extravagant, romantisch, trendy of nog iets anders. Wij zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt in je kleding en dat die echt bij je past.


Daarna ontdekken we samen hoe je met deze kledingstijl communiceert naar je omgeving. En dat verschilt naargelang het moment en de context. Vrienden, familie, partner of werk vragen allemaal een andere manier van communiceren. Soms hoef je maar een detail te veranderen om er te staan!

 

Extra: Tijdens deze sessie kijken we naar jou als holistische mens. Daarvoor vertrekken we vanuit drie basisvormen die we uitdiepen en interpreteren. Je gezichts- en schedelvorm geven veel prijs over je gemoedstoestand en geestesgesteldheid. Gebaseerd op al deze informatie geven we je gefundeerd advies over je talenten en valkuilen dat we aanvullen met een (optioneel) persoonlijk stijlboek.


Bij Sawadi krijg je geen gestandaardiseerd stijladvies, maar gaan we op een erg persoonlijke manier aan de slag waarbij we rekening houden met jou als mens van vlees en bloed.

UNIEKE EN PERSOONLIJKE STIJLANALYSE

Doorbreek je kleding- en kapselgewoontes en aanvaard jezelf!

Beginnen doen we met de gelaats- en figuuranalyse. Daarna gaan we aan de slag met je meegebrachte kleding en accessoires. Je wordt uitgenodigd om kritisch naar jezelf te kijken en te observeren welke invloed deze kledingstukken op je hebben. We staan stil bij de manier waarop jij non-verbaal communiceert met je kleding en samen ontdekken we je persoonlijke stijl.


Het fundament van ons advies is een holistische visie: het doel van deze sessie is niet om je eigenheid te veranderen, maar wel om jezelf sterker en verder te ontwikkelen. Op basis van de resultaten, je persoonlijkheid en je directe omgeving maken we een (optioneel) individueel, mooi geïllustreerd werkboek.


De laatste dag van je traject nemen we dat (optioneel) werkboek uitgebreid door en beantwoorden we alle vragen die je hebt.

Twijfel je nog? Wil je bijkomend advies? We helpen je graag.

Praktisch

  • Je brengt een twintigtal kledingstukken mee uit je bestaande garderobe. Kies voor een mix van boven- en onderkleding, schoenen en accessoires.
  • We informeren je bij de start van de sessie over het verloop van het traject en de impact ervan op je persoonlijkheid.

Groei in jouw uitstraling

Een stijlanalyse hoef je maar een keer in je leven te laten doen. Je lichaamsbouw verandert niet, zelfs niet bij grote gewichtsschommelingen. Ben je op zoek naar een ideaal trouwkleed? Wil je een hele andere haarkleur of een nieuw kapsel? Dan ben je terug heel welkom. Want het is onze service dat je ten alle tijde opnieuw advies kan vragen.