Intuïtieve Counseling

INTUÏTIEVE COUNSELING


 - Maak zichtbaar wat al lang onzichtbaar is

Inzicht naar jezelf-loslaten-oude patronen doorbreken

Simpel en laagdrempelig 

Zonder nadenken, kom je tot de essentie van jouw 'proble(e)m(en)'.

Een "Zielstalent" dat ik door 'ontkenning' te lang verborgen heb gehouden!

Intake bij Praktijk Sawadi

Simpel


De essentie is dat we vanuit een intake gesprek starten en ik daarbij analyseer wat je nood, belemmering en onderliggende oorzaak is. Zodat ik onmiddellijk kan reflecteren. Aansluitend volgt de intuïtieve counseling van 90 minuten.

Waar zit de link?


  Wil je loslaten, oude patronen doorbreken? Blijf je erin hangen? Zonder oordeel of vooroordeel krijg je een inzicht. Zijn er in het onbewuste nog onverwerkte gevoelens door nare gebeurtenissen? Zijn er niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en jouw knelpunten? Ligt dan de reden daarvan in je jeugd - je opvoeding - je omgeving?


  Maakt het je bewust en krijg je inzicht hierover? Dan geeft het jou kansen om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te kunnen stappen.


  Knelpunten herkennen


  Een intuïtieve counseling is een praktische doe-sessie waarbij je een vraagstuk inbrengt waar je helderheid over wilt krijgen.


  Deze vorm van counseling is niet alleen individueel toe te passen, maar ook binnen gezinssituaties en ook om inzicht te krijgen in alle situaties waarbij personen met elkaar interacteren. Bijvoorbeeld je werk, vergaderingen, vriendengroepen, enz.


  Zoals:

  • Waar en hoe zie jij jezelf binnen je gezinsstructuur? Ben je hier tevreden mee of wil je verandering? Hoe voelt deze verandering aan, is het daadwerkelijk nodig?
  • Waar en hoe zie jij jezelf binnen je werkomgeving? Zit je op het einde van je comfortzone en wil je verandering? Maar hoe doe je dat precies? 


  Doorheen de counseling krijg je subtiele hints en inzichten.

  onverwerkte emoties-onverwerkte gevoelens
  Quote Praktijk sawadi Kruibeke
  Praktijk sawadi kruibeke

  Het herkennen en erkennen van het onbewust onderliggende proces, is soms al voldoende voor een groot deel van jouw 'heeling'!

  Individuele Counseling


  INTUÏTIEVE COUNSELING

  VERBINDEN OP FUNDAMENTEEL NIVEAU


  In bepaalde situaties zijn de 'reguliere' geneeskunde en medicijnen zeker heel nuttig, maar deze worden nog te vaak als "dé oplossing" aangevoerd in de plaats van deze ook te zien als een "ondersteunende remedie" bij een herstelproces. Met een intuïtieve counseling, die niet bedoeld is als vervanging van het gebruikelijke protocol, maar gewoon als een 'andere remedie', kan ik je ondersteuning bieden vanuit een ander perspectief. Een manier van counseling waarbij ik volgens je situatie of noden, gecombineerde mediamieke methoden inzet. Mijn 'paranormale begaafdheid' ben ik na de 'ontkenningsfase' gaan onderbouwen en ontwikkelen, op een manier die in belangrijk evenwicht zijn met mijn ratio, omdat ik zelf niet hou van zweverig gedoe!


  Bij deze counseling zet ik methodieken in zoals:

  Lenormandkaart inzicht


  Desondanks kaartleggen geen exacte wetenschap is, ben ik zonder aanvullende informatie in staat om consequenties 'zichtbaar te maken' van situaties en of problemen die ontstaan - of - zijn in jouw leven.

  Lenormand Praktijk Sawadi Kruibeke
  Je verborgen verhaal zichtbaar maken

  Praktische (inzicht) opstelling


  Maak met je eigen ogen,"het verhaal" zichtbaar. Je hoeft niet na te denken hoe je vraagstuk te verklaren of verantwoorden. Vergelijk deze methode met een klassieke familie opstelling, maar dan zonder personen die een rol aannemen. 

  Foto-lezing


  Inzicht krijgen in de manier van handelen, voelen en denken om de 'andere' beter te begrijpen. Hoe die mensen uit je omgeving naar je kijken en met je omgaan. Hierbij kan ik door gecombineerde methoden, voor jou en of 'anderen'  'de persoon' achter' de foto (opnieuw) zichtbaar maken!

  Foto reading Praktijk Sawadi
  Levenswijsheid

  (Levens)Wijsheid


  Vanuit mijn eigen innerlijke, persoonlijke karakter en wijsheid reservoir, mensen 'vakkundig' helpen bij hun belemmeeringen of probelemen. Dit vanuit originele ideeën en inzichten. Op zielniveau aanvoelen waarbij ik je kan bijsturen naar 'vervulbare wensen' volgens je eigen tempo en binnen je eigen mogelijkheden. Want jij moet het uiteindelijk zelf doen.

  Praktisch

  Counseling


  Korte intake.

  Aansluitend je vraagstuk(ken) formuleren en aanvoelen welke methode(n) het beste van toepassing is/zijn voor de verhelderende opstelling.


  Vakkundige begeleiding bij je interpretaties, inzichten en handelingen 

  Bedoeling


  Deze vorm van counseling is een laagdrempelig "zelfonderzoek" naar je belemmeringen en knelpunten.


  Het is op geen enkele manier bedoeld om een diagnose of behandeling door een gekwalificeerde arts en - of psycholoog te vervangen!

  Informatief


  Duurtijd counseling is afhankelijk per gekozen sessie.


  Afsluit gesprekje met verheldering en verklaring(en) van onderliggende oorzaken - trauma's - talenten - etc.

  Het huisreglement is ALTIJD van toepassing!

  TARIEVEN

  Individueel, interactief één op één gesprek.


  Inplannen tussen 9.30 u tot 20 u:

  • Intake + Intuïtieve counseling 1 persoon - 90 minuten: € 110
  • Followup counseling binnen de twaalf weken op je eerste afspraak - 60 minuten: € 45
  • Followup counseling binnen de twaalf weken op je eerste afspraak - 90 minuten: € 75


  Followup counseling langer dan 12 weken op je eerste afspraak:


  Inplannen tussen 9.30 u tot 20 u:


  • Intuïtieve counseling 1 persoon - 60 minuten: € 65
  • Intuïtieve counseling 1 persoon - 90 minuten: € 95


  Algemeen: Inplannen na 20 u tot 21.30 u en op (sommige!) zater- en zondagen:

  • Supplement + €25 op de vermelde tarieven


  Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

  Afspraak maken - Of ontdek andere inspirerende-methoden

  unsplash