Methoden

METHODEN

Inzicht naar jezelf-loslaten-oude patronen doorbreken

Lenormankaart inzicht


Als kind is op spelenderwijze mijn gave met de Lenormand kaarten ontdekt. Tijdens het opgroeien had ik deze gave verdrongen, omdat mijn ratio in de weg stond en ik er zelf heel sceptisch over was.


Mijn 'logisch denken', kon geen verklaring vinden waarom ik met deze kaarten zoveel 'onzichtbare' informatie kon verschaffen. Maar vrienden en familie bleven mij vragen om de Lenormand te leggen. Het hielp hun inzicht en meer diepgang te geven in situaties in hun leven. 


Informeren


Desondanks kaartleggen geen exacte wetenschap is, ben ik zonder aanvullende informatie in staat om consequenties 'te zien' van situaties en of problemen die gaan ontstaan en of zich momenteel voordoen in jouw leven.


Door levensinzicht en begeleiding ga ik je doen nadenken hoe te handelen in deze situaties. No nonsens, vanuit een gegronde spiritualiteit en met beide voeten op de grond. Ook is er nog altijd het vermogen van je 'eigen wil'! Geen gezondheidsdiagnoses, daarvoor dient een arts! En om te kijken of 'je partner vreemd gaat', raden we je een detectieve aan! 😉

Lenormand inzicht

Voorbeelden van situaties waarbij ik Lenormandkaarten mede een ondersteunende rol geef;


 • Ga je een huis kopen en wil je er informatie over?
 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging in je leven?
 • Hoe gaat de vooruitgang van een situatie verlopen?
 • Wil je een blik in je nabije toekomst?
 • Levensvragen?
 • Vastlopen door blokkades in het onderbewustzijn?
 • ...?
Mediamiek inzicht-Lenormand vragen- Oost-Vlaanderen

Praktische opstelling


Deze methode geeft je op een laagdrempelige manier een 'helder' inzicht van wat je "last" hebt, maar niet direct kan plaatsen, en - of je levenspad dwarsbomen. We doen de opstelling met verschillende formaten en kleuren stenen.  


Je ervaart bijvoorbeeld karaktertrekken, angsten, belemmeringen of overtuigingen die niet bij jouw unieke persoonlijkheid horen. Je krijgt met de legging, letterlijk te zien waar je in je leven tegenaan loopt, maar je onderbewustzijn 'verborgen' houdt. Vergelijk het met een 'klassieke' familieopstelling, maar dan zonder personene die een rol aannemen.


De (edel)stenenin deze opstelling hebben geen energetische waarde. Het is de manier waarop jij ze intuïtief plaatst, de kleuren en groottes die je gebruikt, dat jouw vraagstuk helder maakt.

edelsteen therapie te kruibeke

Foto-lezing


Deze methode geeft je op een manier inzicht over hoe iemand denkt, voelt en handelt en hoe je zich kan verbinden op de juiste golflengte met deze persoon. De 'andere" beter begrijpen, kan je hierbij verhelderende inzichten geven waarmee je op een positieve manier aan de slag kan. 


Hierbij ga ik gecombineert te werk via:

 • Mediamieke gave
 • Mijn zielstalent
 • Chinese gelaatkunde
 • Uiterlijke kenmerken van het gezicht
edelsteen therapie te kruibeke

Mindfulness methode


Dankzij mindfulness-begeleiding leer je beter omgaan met stress, piekeren, burn-out of een depressie. Elke crisis of situatie heeft zin om de diepere bedoeling van je leven te begrijpen.


 • Heb jij WEERSTAND om van die ervaringen te leren?
 • Volhard jij in je leven te zien als een miserabele reeks van vervelende situaties/crisissen?


Dan is het ook moeilijk om begrip aan anderen over te brengen, laat staan...anderen te kunnen begrijpen! In zulke tijden gaat je vitaliteit en zelfvertrouwen minimaal zijn.


Daarom gaan we samen onderzoeken welke drempels jouw potentieel in de weg staan, helpen je om de weg vrij te maken naar jezelf en houden je in het ‘nu’. Zo ontstaan er minder conflicten tussen je gedrag en beleving en de wereld om je heen.


Vanuit mindfulness leer je:


 • Zelf probleemoplossend te denken
 • Het helpt je op weg naar een betere levenskwaliteit.
 • Je haalt zich uit de doe-modus en zet je jezelf in de zijn-modus.
Lenormand inzicht

Communicatie methode


De driejarige opleiding karakterkunde in combinatie met zelfstudie, hielp mij om meer inzicht te krijgen in de manier waarop hoogbegaafden - normale - gemiddelde begaafden naar de wereld kijken.


Ik leerde ook hoe ik bv. beeld- en taaldenkers kan verbinden met elkaar. Deze vorm van verbindende communicatie kan ik ook gaan toepassen in je werk- en leef relaties. De vakkennis van de persoonlijkheidstypes vormt samen met deze nieuwe inzichten, een unieke werkwijze om feedback te geven over jouw manier van communiceren en handelen volgens je cognitief vermogen. Vaak is er een verschil tussen hoe jij jezelf ziet en hoe anderen naar jou kijken. Op basis van deze informatie zoeken we samen naar een manier om je te helpen verbindend te communiceren met je omgeving. Want als je weet welk effect jouw gedrag en communicatie hebben op anderen, kan je bewuster kiezen op welke manier je in een situatie handelt en anticipeert met je communicatie. Jij hoeft niet te veranderen, en je omgeving ook niet!

unsplash